Bflex, a Berto's új szabadalmaztatott vezérlő rendszere.


Korszerű technológia:

 

- Pontosság 

- Egyszerűség 

- Rugalmasság.

 

 

Minden iparág részesülhet a vitathatatlan előnyökből, amelyeket ez a technológia kínál.

A mérnökök folyamatosan tanulmányozzák az eszközöket, hogy tovább javítsák a funkciókat és egyszerűsítsék a felhasználást.

 

Igényesebb szakácsok álma: Egy korszerű konyha, mely ellenáll az erős igénybevételnek, és mégis könnyen takarítható. Berto’s megálmodta majd megvalósította a szakácsok életének javítására.

 

Évekig tartó kutatás és fejlesztés után a Berto's nemrégiben szabadalmaztatta a Bflex rendszert, amely ügyfelei számára jelentős sikert aratott.

A Bflex rendszert az egyszerűség jellemzi: egy többvezérlésű elektronikus rendszer, amely elegáns kijelzőn egy minimalista, de rendkívül elegáns többfunkciós gombbal lehetővé teszi a beállítások teljes ellenőrzését.

 A Tribanóban kifejlesztett elektronikus vezérlőrendszert a szakácsok szoros együttműködésével fejlesztették ki, és ragyogó megoldást kínál az összetett problémákra: hirtelen hőmérsékletváltozások, magas működési hőmérséklet, extrém és gyors ütemű működtetés, folyadékok és invazív anyagok jelenléte, ellenálló az ütésekre, könnyen tisztítható.

A Bflex rendszer működtetéséhez használt vezérlőszoftver kifinomult, mégis intuitív, és rendkívül egyszerűen beállítható. A rendszer kezeli a Berto’s konyháinak fő működési paramétereit, működési hőmérsékleteit és teljesítmény-beállításait, és a legtöbb konyhánkba telepíthető ez a rendszer.

 

A többirányú vezérlés testre szabható: A különböző modellek különféle funkcióitól függően.

A kijelző: a 20 mm-es kijelző szerpentált edzett üvegben van elhelyezve tükörbevonattal, és nagybetűvel rendelkezik, amely bármilyen szögből könnyen olvasható; hermetikusan lezárva a konyha rozsdamentes acél paneljében, garantálva a higiéniát, a tisztaságot és a belső részek magas szintű védelmét a víz, olaj és más beszivárgások ellen (a termék IPX5 besorolással rendelkezik, jóval meghaladva az ehhez szükséges vízálló szabványt)

A készüléket egy nagyméretű, ergonómiailag kialakított, lágy tapintású gomb működteti, amely megkönnyíti a gyors működési beállítást/szabályzást, amelyeket a digitális kijelzőnek köszönhetően folyamatosan figyelni lehet.

A rendszer ellenálló képességét semmilyen módon nem veszélyezteti azonnali reakcióképessége, mivel a Bflex olyan ütéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amely megóvja azt a napi ütések ellen, amelyek elkerülhetetlenek egy forgalmas konyhában.

A Bflex kompatibilis a Berto’s indukciós főzőlapokkal, elektromos rostlapokkal, tésztafőzőkkel stb..

A termékcsaládok mindegyikében a rendszer funkciói nem korlátozódnak az idők és az energia beállítások kezelésére; Ezenkívül figyeli azokat a paramétereket is, amelyek alapvető fontosságúak a műszer helyes használatához, ideértve az időzítő riasztásokat a szűrő tisztításához, az edények hiányát a főzőlapon, a kikapcsolási időzítőt túlmelegedés esetén és a biztonsági termosztátok aktiválását is.

 


Gyártók

Új termékek

Címkék

Akciós termékek