Akció! Evans Cream Cleanser 500 ml Nagyobb nézet

ECC5

Evans Cream Cleanser 500 ml

Új termék

2 160Ft + ÁFA

-430Ft + ÁFA

1 730Ft + ÁFA

  • Könnyedén eltávolítja a makacs koszt és a beivódott szennyeződéseket.
  • Friss citromillatú.
  • Könnyen folyó, enyhén koptató hatású krémes folyadék.
  • Tűzhelyeken, mosdókagylókon, fürdőkádakon, zománcozott felületeken, rozsdamentes acélon, krómon, csempéken, kerámiafelületeken és kemény műanyagokon is használható.
  • Könnyen használható, felnyitható fedővel ellátott palackban kapható.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: A legjobb eredmény elérése érdekében rázza fel az üveget, és nyomja ki a folyadékot egy enyhén benedvesített törlőrongyra vagy egyenesen a tisztítandó felületre. Gyengéd dörzsöléssel távolítsa el a makacs nyomokat, majd tiszta vízzel öblítse le és törölje tisztára a felületet. Az extra csillogás érdekében polírozza át egy száraz törlőronggyal.

Megjelenés: Krémes, fehér folyadék

Illat: Citrom

pH – hígítatlan: 10,5

Szavatossági idő: 3 év


BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: Az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően működik, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.

30 másik termékek ugyanabban a kategóriában: