Akció! Evans Alu Safe 5 Liter Nagyobb nézet

EAS5

Evans Alu Safe 5 Liter

Új termék

3 415Ft + ÁFA

-685Ft + ÁFA

2 730Ft + ÁFA

  • Eltávolítja a zsírt, az odaégett ételmaradékot és az elszenesedett lerakódásokat.
  • Ideális megoldás az alumínium és cink tálcák, konyhai eszközök, mázas edények és fémeszközök tisztítására.
  • Műanyag tálcák, ládák, polikarbonát és marásra érzékeny fémfelületek tisztítására is használható.
  • Lágy, közepes és kemény vízben is hatékony.
  • A használata rendkívül gazdaságos.

HASZNÁLAT AUTOMATA GÉPEK ESETÉN:

Elektronikus adagolóval adagoljon a gépbe literenként 2–5 ml-t 55–70 fokon végzett mosáshoz, vagy kövesse a gépgyártó utasításait.

Az élelmiszer- és italgyártó iparban használt tálcák/ládák mosásához használjon 0,5–3,0%-os oldatot (5-30 ml literenként) 55–700C-on.

KÉZI MOSÁS ESETÉN: Hígítsa fel forró vízzel legfeljebb 1:400 arányban a szennyeződéstől és a víz keménységétől függően (25 ml 10 L-enként / 1 x 10 L-enként). Merítse az oldatba a tálcákat és edényeket, amíg a szennyeződés fel nem oldódik. A szennyeződést gyenge keféléssel vagy súrolással távolítsa el. Öblítsen tiszta vízzel.

Megjelenés: Átlátszó, színtelen folyadék

Illat: Enyhe

pH – hígítatlan: 13,9

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.

30 másik termékek ugyanabban a kategóriában: