Akció! Evans Oven Cleaner 750 ml Nagyobb nézet

EOC5

Evans Oven Cleaner 5liter

Új termék

3 800Ft + ÁFA

-760Ft + ÁFA

3 040Ft + ÁFA

  • A hab a függőleges felületeken is jól tapad, így több idő jut a tisztító hatás kifejtésére.
  • Még a legmakacsabb ráégett zsírt és szenet is képes eltávolítani.
  • Ideális megoldást jelent a sütők alapos tisztításához.
  • Minden 2x5 literes tartályhoz kihúzható szórófejes palack van mellékelve.
  • Visszafogott illatú, parfümanyagoktól mentes készítmény.

SÜTŐK ÉS SÜTŐLAPOK TISZTÍTÁSA: Melegítse fel a sütőlapot vagy sütőt 40–45 0C-ra, majd kapcsolja ki a készüléket. Óvatosan permetezzen hígítatlan SÜTŐTISZTÍTÓT a felületre. A sütő mélyén kezdje, és haladjon előrefelé. Hagyja fent a készítményt 10–20 percig. Dörzsölje át kefével vagy súrolószivaccsal. Öblítse le tiszta vízzel, és hagyja a sütőt vagy a lapot a levegőn megszáradni.

A KÖVETKEZŐ FELÜLETEKEN NEM HASZNÁLHATÓ: Sütők külseje, alumínium, festett, könnyen tisztítható vagy öntisztító felületek.

Megjelenés: Átlátszó, sárga, viszkózus folyadék

Illat: Jellegzetes

pH – hígítatlan: 13,8

Szavatossági idő: 3 év


BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.

30 másik termékek ugyanabban a kategóriában: