Új La Spaziale S50 3 karos kávégép Nagyobb nézet

La Spaziale S50 3 karos kávégép

Új termék

6 450Ft + ÁFA

Kapacitív grafikus kijelzők: központi 7 "és 4,3 hüvelykes csoportok

3 állású be / ki / öblítő gőzadagoló csap

"Cool touch" gőzpálcák

Időzített / kevert melegvíz infúziókhoz (állítható hőmérséklet) (ATM)

ECO funkció és a készülék energiafogyasztásának figyelése (Kw / H)

Asztali megvilágítás led intenzitással (0 - 100%)

RGB led betétek kromatikus módosítás lehetőségével

Bluetooth -kapcsolat és USB -csatlakozó

EGS funkció (aktiválható)

Be / ki időzítő

A kiadott termékek számlálása

Kávéelszívási idő szabályozás (aktiválható)

Állítható és hőszabályozott csészelemez hőmérséklet

Szivattyúnyomásmérő

Elektronikus kazánnyomás -érzékelő kijelzővel

Riasztási előzmények

A tervezett technikai beavatkozásokhoz nyújtott segítség kezelése és a vízkezelő rendszer (GA) ellenőrzése

Félautomata csoportos és kazán mosási ciklus (emlékeztető funkcióval)

A kávéadagoló egységek „öblítés” funkciója

Elektromos teljesítmény : 6,2 kW/ 400V/ 3 fázis

Méret: 1069x601x619 mm

Súly: 118 kg

  

Opcionáisan kérhető az S50 Seletron és az S50 3.0  kávégéphez szigetelt bojler.

 

Mindhárom modell rendelhető TAKEAWAY kivitelben is. Árainkról kérjük érdeklődjön!

 

S50 Seletron, az alapmodell, mely rendelkezik a fent felsorolt jellemzőkkel.

 

S50 3.0: ez a modell, amellett, hogy nyilvánvalóan rendelkezik az alapmodell összes funkciójával, rendelkezik a harmadik generációs itc-vel (egyéni hőmérséklet-szabályozás). Ez a rendszer egy arányos szelepnek köszönhetően azonnal nyitja és zárja a hideg víz áramlását, valamint egy, a csoport belsejében elhelyezett hőmérsékletszondának köszönhetően mindenkor ellenőrzi a hideg és meleg víz keveredését, lehetővé teszi, hogy akár hét különböző hőmérsékletet is beállíthassunk minden egyes kávécsoporthoz.

 

S50 Performance: ez a modell amellett, hogy nyilvánvalóan az alapmodell összes funkcióját és a harmadik generációs itc -t is tartalmazza, rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a perkoláció első 12 másodpercében különböző nyomásgörbéket állítsunk be; ily módon eldöntheti, hogy a tizenkét másodperc mindegyikét más nyomással állítja be;

A kapott eredmények azt mutatják, hogy általában, ha a perkoláció kezdetén érzékenyebbre (alacsonyabb nyomással) állítjuk a kávépanelen, több savasságot vonunk ki, ha agresszívebbek vagyunk, több keserűséget vonunk ki.

Nyilvánvaló, hogy minden kávékeveréknek megvannak a sajátosságai, és másképp reagál, ezért különböző kivitelű kivonási teszteket kell végezni, hogy megértsük, melyik a legmegfelelőbb minden keverékhez.

 

 

27 másik termékek ugyanabban a kategóriában: