CASTA gázüzemű Teppanyaki 3 fűtőegységgel

Új termék

4 245Ft + ÁFA

A TEPPANYAKIT érdemes az étterem központi helyén elhelyezni, hogy a vendégek három oldalról kényelmesen körbeülhessék és így közvetlenül láthassák az étel elkészítését.

A gázégők és fűtőelemek a készülék közepén helyezkednek el, ezáltal az oldalsó részek indirekt módon kerülnek hevítésre, ami az étel melegen tartására szolgál.

A TEPPANYAKI-k megrendelésre készülnek, amelyek elérhetőek gázüzemű és elektromos üzemű verzióban is. A felületük választható krómozott, vagy lágyacél kivitelben.

- Speciális krómozott acél főzőlap (Mod. TEP), 15 mm vastag, rendkívül könnyen tisztítható, nagy hővezető képességgel és alacsony sugárzási szinttel rendelkezik, amely megakadályozza a haszontalan és zavaró hőszórást, és jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé;

Teljes egészében AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül 

- ételmaradék gyűjtő fiókkal és egy vagy kétoldalt folyékony és kisebb szilárd ételmaradékok eltávolítására szolgáló lefolyóval

- elektromos hőfokszabályozóval

- a gáz modellek magas minőségű 3 lángos égőfejjel, egységenként 5,8 kW teljesítménnyel , 0-280 °C-os hőfokszabályozóval, manuálisan visszaállítható biztonsági thermosztáttal, piezoelektromos gyújtással és őrlánggal.

- Álló modellek alsó nyitott tárolóval és rozsdamentes állítható lábakkal rendelkeznek.

- Rendelhető hátsó és kétoldali felhajtással (Mod. TEM)

Gázteljesítmény: 17,4 kW

Méret: asztali 1200x720x390 mm

          álló 1200x720x850 mm

Rendelhető az alábbi szélességben is: 1300; 1400; 1600 mm, az árakról kérjük érdeklődjön munkatársainknál.

5 másik termékek ugyanabban a kategóriában: