CASTA elektromos Teppanyaki 1 fűtőegységgel

Új termék

3 040Ft + ÁFA

A TEPPANYAKIT érdemes az étterem központi helyén elhelyezni, hogy a vendégek három oldalról kényelmesen körbeülhessék és így közvetlenül láthassák az étel elkészítését.

A  fűtőelemek a készülék közepén helyezkednek el, ezáltal az oldalsó részek indirekt módon kerülnek hevítésre, ami az étel melegen tartására szolgál.

A TEPPANYAKI-k megrendelésre készülnek, amelyek elérhetőek gázüzemű és elektromos üzemű verzióban is. A felületük választható krómozott, vagy lágyacél kivitelben.

- Speciális krómozott acél főzőlap (Mod. TEP), 15 mm vastag, rendkívül könnyen tisztítható, nagy hővezető képességgel és alacsony sugárzási szinttel rendelkezik, amely megakadályozza a haszontalan és zavaró hőszórást, és jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé;

- ételmaradék gyűjtő fiókkal és egy vagy kétoldalt folyékony és kisebb szilárd ételmaradékok eltávolítására szolgáló lefolyóval

- elektromos hőfokszabályozóval

- az elektromos modellek acél fűtőelemekkel rendelkeznek, egységenként 5,4 kW teljesítménnyel, 3 fázis 400V 50Hz, hőfokszabályozóval 0-270°C, manuálisan visszaállítható biztonsági thermosztát.

- Álló modellek alsó nyitott tárolóval és rozsdamentes állítható lábakkal rendelkeznek.

Elektromos teljesítmény: 5,4 kW/ 400V/ 50Hz/ 3 fázis

Méret: asztali 600x720x390 mm

          álló 600x720x850 mm

Rendelhető az alábbi szélességben is: 700; 800; 900 mm, az árakról kérjük érdeklődjön munkatársainknál.

5 másik termékek ugyanabban a kategóriában: